Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Тайтън Машинъри БГ - сервиз и резервни части

Непрестанният стремеж към развитие и непрестанна работа дават възможност на Тайтън Машинъри България EАД  да предостави на своите клиенти първокласни резервни части и сервиз, гарантирантиращи най-доброто обслужване в сектора.

 

Тайтън Машинъри - сервизът, на който се доверявате!

 

Тайтън Машинъри България EАД разполага с изградена собствена  мрежа от сервизни центрове и мобилни сервизи в цялата страна, които ще Ви осигурят отлично обслужване, технически знания и оригинални резервни  части. Професионалното и коректно сервизно обслужване,  е един от основните приоритети на компанията, за което се грижат  над  50 висококвалифицирани сервизни инженери.

 

Всички  сервизни специалисти на компанията регулярно участват в семинари и обучения в европейските центрове на Case IH, Vaderstad, Tecnoma, Merlo и др.

 

Частите, от които се нуждаете!

 

Резервните части които Тайтън Машинъри България ЕАД предлага на клиентите си са предназначени да осигурят надеждна, безопасна и оптимална работа на машините – като същевременно гарантират жизнен цикъл с нисък разход.

 

Сега  Тайтън Машинъри България ЕАД  помага на своите клиенти  да достигнат още по-високо ниво на обслужване чрез  нова система за доставка на рез. части и над 14 000 артикула на склад.